szegediszallashelyek 2011.03.16. 17:45

A szegedi Dóm Hotelről

A négy csillagos szegedi Dóm Hotel Szeged belvárosában, a Dóm mellett helyezkedik el, és 2004 óta fogadja vendégeit 14 db kétágyas szobával, és 2 db apartmannal. A szobák az európai igényeknek megfelelnek; klímával, televízióval, telefonnal, minibárral, valamint internettel vannak felszerelve.

A szálloda szolgáltatásai között megtalálhatjuk a kiváló éttermet, a jacuzzit, a svéd szaunát, és a Ceragem masszázságyat, továbbá kisebb volumenű tárgyalásokra helyet biztosít a szálloda tárgyalóterme. A szállodában van lehetőségünk online foglalni, valamint a szálloda folyamatosan megújuló akciói sokaknak igény szerint kedveznek. Az egyágyas szoba ára átlagosan 25.000 Ft körül mozog, a kétágyas pedig 28.000 Ft. Az apartman ára egy fónek 37.000 Ft, két személy részére pedig 40.000 Ft.

Az árak tartalmazzák a svédasztalos reggelit, a wifi használatát, valamint a wellness szolgáltatások igénybevételét.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szegediszallashelyek.blog.hu/api/trackback/id/tr332744901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása