szegediszallashelyek 2011.03.16. 19:08

City Hotel Szeged

Szeged belvárosában található az elegáns megjelenésű City Hotel, az Arany János utcában. A szálloda mind családoknak, mind üzletemberek számára megfelelő szálláslehetőséget biztosít; elegáns szobákkal és modern felszereltséggel várja vendégeit.

A City Hotel személyzete a nap 24 órájában rendelkezésre áll a szállóvendégek részére. A szállodában vezeték nélküli internet használata lehetséges, valamint a szobák felszereltek íróasztallal, kényelmes ágyakkal, külön zuhanyzóval, televízióval, telefonnal, széffel, minibárral, valamint légkondival. Különböző felszereltségű szobák különféle árakkal foglalhatók le a vendég igényeihez mérten. A szobákból csodálatos kilátás nyílik a városra; a szobák nem dohányzóak.

A szálloda extra szolgáltatásai közé tartozik, hogy a szomszédban levő Fit World edzőtermét és szaunáját a szálloda vendégei ingyen használhatják, továbbá a City Hotel mögött a szállóvendégek ingyen parkolhatnak délután 5-től délelőtt 11-ig. Egyágyas szobák már 12.000 Ft-túl elérhetők éjszakánként.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szegediszallashelyek.blog.hu/api/trackback/id/tr692745173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása