szegediszallashelyek 2011.03.16. 18:06

Hotel Korona

A Hotel Korona Szeged belvárosában helyezkedik el. Központi elhelyezkedése miatt a város számos nevezetessége, fürdőhelye, híres cukrászdái, valamint éttermei könnyen elérhetőek.

Egy szegedi Nagyárvíz után újjáépített polgári épületben működik a szálloda, ami 2002 óta fogadja vendégeit. A szálloda modern berendezéssel rendelkezik, tágas, világos szobákkal. A hotelben megtalálhatók Vadász Sándor fotóit, amik díszítésül szolgálnak. A szobák légkondicionáltak, továbbá televízióval, minibárral, internettel, zuhanyzóval és telefonnal felszereltek.

A szálloda személyzete a vendégek rendelkezésére áll a nap 24 órájában, valamint segít megszervezni a különféle szegedi programokat is. A vendégek egy 12 fős tárgyaló- ill. rendezvénytermet is használhatnak előzetes egyeztetések szerint.

A téli időszakban kb. 12.000 Ft-ért juthatunk egyágyas szobához,főszezonban mindezért 17.000 Ft-ot kell fizetnünk. A szálloda 43 fő befogadására alkalmas.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szegediszallashelyek.blog.hu/api/trackback/id/tr982744959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása