szegediszallashelyek 2011.03.16. 17:31

Tisza Hotel

Szeged szívében, a Széchenyi téren található a város egyik legelegánsabb szállodája, a Tisza Hotel. A szálloda egy 1885-ben épült történelmi épületben üzemel. A szálloda korabeli hangulatot idéző milliőben várja vendégeit klimatizált lakosztályokkal, szobákkal, ingyenes interneteléréssel, valamint a szálloda vendégeinek fenntartott parkolóval.

A szállodában kávézó, valamint mellette egy disco is található, ahol retro zene szórakoztatja a közönséget.

Elő- és utószezonban az egy fős apartman 19.000 Ft, főszezonban pedig 25.000 Ft. Ugyanilyen szezonközi eltérésekkel a Superior szobák ára egy főre 14.000 Ft, két fő esetén 19.000 Ft. A Classic és Standard szobák valamennyivel olcsóbbak. A fenti árak az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák.

A Tisza Hotelnek két épülete működik Szegeden (Tisza Szálloda, Tisza Sport Hotel), a harmadik (Tisza Corner Panzió) pedig 2011. májusában nyílik meg.

Címkék:szeged tisza tér széchenyi szálló Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szegediszallashelyek.blog.hu/api/trackback/id/tr792744856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása